Home/Кујна/Оков за кујна

Организирано складирање на намирниците со Pleno Standard Fioro

https://www.youtube.com/watch?v=28RPs4k6L-Y&ab_channel=PekaMetallAGЗаштедете време и пари со организиран систем за складирање на храна !Голема предност кај овој систем е тоа што секогаш

Организирано складирање на намирниците со Pleno Standard Fioro2021-08-31T13:56:56+00:00

Тренд: најбараната боја на пазарот – златна

Последните трендови во внатрешното уредување се пастелните и светлите бои. Во нашите домови доминираат неутрални нијанси на сива и

Тренд: најбараната боја на пазарот – златна2024-03-13T10:30:52+00:00

Arto Hairpin ногарки, функционалност со стил

Arto Hairpin ногарките се одлични за изработка на клуб и трпезариски маси, фиокари, комоди, бифеа и слично. Одлично се

Arto Hairpin ногарки, функционалност со стил2024-02-20T12:52:45+00:00

Уникатни гола профили со LED осветлување

Системот Vello ги следи најновите минималистички трендови во индустријата на мебелот. Овој систем е создаден за да се задоволат

Уникатни гола профили со LED осветлување2021-08-12T07:21:21+00:00

Работна маса на извлекување од елемент

Доколку Ви е потребен поголем работен простор во кујната, со масата Rapid добивате дополнителен работен дел кој се извлекува

Работна маса на извлекување од елемент2021-06-29T13:28:18+00:00

Паметно искористен простор под садоперот

Фиоките под садоперот нудат максимално искористување на секој милиметар простор за складирање на работите. Многу корисно решение со кое

Паметно искористен простор под садоперот2024-02-21T11:29:41+00:00

Подлога за индукциска плотна за готвење

Индукциската плоча за готвење ја загрева храната во садот побрзо од плинот или од класичната стакло-керамичка плоча. Кај овие

Подлога за индукциска плотна за готвење2024-02-20T11:34:16+00:00
Load More Posts