Home/НоваГодина

Настани и моменти кои ја одбележаа 2023 година

Полека ја испраќаме 2023 година со многу нови перспективи, нови светски брендови и ентузијазам во новата година која ќе ни

Настани и моменти кои ја одбележаа 2023 година2024-01-02T07:35:59+00:00

4 идеи за DIY новогодишни елки

Нова година. Празничната еуфорија е тука.  Последниве неколку години се поголем замав земаат креативните зафати каде секој си ги покажува

4 идеи за DIY новогодишни елки2018-12-14T11:56:10+00:00

Златно црна комбинација на Новогодишни декори

Златната боја асоцира на луксуз. Па затоа често луѓето сакајќи да покажат дека имаат добар стил се одлучуваат да ја

Златно црна комбинација на Новогодишни декори2018-12-14T10:59:51+00:00

Убавината е секогаш во природата

Во овој пост ќе Ви посочам неколку идеи како може да направите минимални новогодишни декори користејќи ресурси од природата.Всушност се

Убавината е секогаш во природата2018-12-14T09:48:28+00:00