Ви го претставуваме новитетот -PECASA. Овој систем е идеален систем за да го организирате просторот.

 

PECASA се состои од неколку едноставни компоненти кои може да се комбинираат во зависност од потребата на клиентот.

 

 

PEKA обезбедува ѕиден профил со канал за вметнување на кабел, држачи за полици, држачи за елементи и универзални држачи ( наменети за TV, огледала и сл. ). Со компонентите можете да направите безброј комбинации и истите да ги менувате кога нема да одговорат на Вашите потреби. Модуларните компоненти можат да бидат преместени на било која позиција и во било кое време. Без разлика дали тоа се полици, елементи или други додатоци.

 

 

Слободно можете да изберете симетричен или асиметричен поглед, дали ке ги поставите компонентите на најгорната точка или на одредена висина – изборот е на Вас.

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=pXdRCueKi5U&feature=youtu.be