Инспирација2023-10-13T09:45:42+00:00

Креирајте промени креативноста е во ваши раце

Кујната ја презема улогата на дневна и обратно, но тоа не е ништо ново. Сега е важно оваа транзиција меѓу нив да биде добро смислена, функционална и трајна.

Совети за чистење на садоперите, батериите и аспираторите

https://www.youtube.com/watch?v=WGhyO-P4Hx4&ab_channel=NovomakDooel Еколошки детергенти за нега и чистење на гранитни и иноксни површини, батерии и аспиратори. Еколошки детергенти кои Ви овозможуваат најдлабинско чистење на гранитните и иноксните површини, батериите

Оплеменета иверка U702 ST9 кашмир сива

Оплеменета иверка U702 ST9 кашмир сива, боја која е црвенкаста нијанса на сивата која одлично одговара со црвенкастите дрвени декори. Се вклопува во комбинација со уни декорите во

Испланирајте ја вашата кујна со PEKA

ГОТВЕЊЕТО ПОЧНУВА СО ДОБРА ОРГАНИЗАЦИЈА ДАЛИ ПЛАНИРАТЕ НОВА КУЈНА? Направете го тоа со Peka. Ќе ги направиме сите потребни чекори за да се осигураме дека вашата кујна не

Модуларни системи за отворени полици

Во понудата на Новомак можете да најдете 3 модели на модуларни системи за паметно креирање и организирање на просториите. Pecasa, Make me и Vertiko. Овие системи Ви нудат широка примена

Машина за брзо, прецизно и професионално спојување на мебел Lamello Zeta P2

Машината Zeta P2 за револуционерниот "P-систем" Ви заштедува време секојдневно ! Разликувајте се од стандардот и направете го првиот чекор кон квалитет и професионализам. Zeta P2 е машина

Спојница Cabineo која Ви нуди брза и лесна монтажа !

Спојницата Cabineo е едноделен конектор за мебел кој може да се користи со сите CNC машини бидејќи е потребна само да се обработи површината. Новомак нуди комплетни услуги

Гранитни садопери, за чиста и совршена кујна (ВИДЕО)

Тие се елегантни и даваат природен изглед на Вашата кујна. Во својот состав имаат сребрени јои со што се елиминираат бактериите до 99%.