Почетна2020-05-18T12:39:47+00:00

Организацијата е клучот за квалитетно домување

Повеќе од само фиока - за совршена организација во домот. Системите за внатрешна организација се идеални за чување и организирање на кујнскиот прибор, кошули, чорапи, вратоврски, дури и за

Спојувањето на мебелот никогаш не било полесно !

TARGET J12 е нова спојница за поврзување на мебел од Italiana Ferramenta со висок капацитет за прицврстување, погодни за монтирање со дрвени типли. TARGET J12 е идеално решение

Организирано складирање на намирниците со Pleno Standard Fioro

https://www.youtube.com/watch?v=28RPs4k6L-Y&ab_channel=PekaMetallAGЗаштедете време и пари со организиран систем за складирање на храна !Голема предност кај овој систем е тоа што секогаш точно знаете да го најдете тоа што Ви е

Back to school – инспирација за работни бироа

Крајот на летниот распуст е голем предизвик за родителите и детето. Како родители потребно е да се соочиме со задачата да ги спремиме нашите деца за почетокот на новата

Тренд: најбараната боја на пазарот – златна !

Последните трендови во внатрешното уредување се пастелните и светлите бои. Во нашите домови доминираат неутрални нијанси на сива и беж, бела боја и елементи изработени од природно дрво. Во

Arto Hairpin ногарки, функционалност со стил

Arto Hairpin ногарките се одлични за изработка на клуб и трпезариски маси, фиокари, комоди, бифеа и слично. Одлично се комбинираат со дрвен декор. Достапни се во 3 висини

Уникатни гола профили со LED осветлување

Системот Vello ги следи најновите минималистички трендови во индустријата на мебелот. Овој систем е создаден за да се задоволат новите потреби и барања на пазарот, кој Ви овозможува

Работна маса на извлекување од елемент

Доколку Ви е потребен поголем работен простор во кујната, со масата Rapid добивате дополнителен работен дел кој се извлекува до max.800mm, каде што можете да приготвите храна или

Механизми за извлекување на маси

Poettker е германска компанија која повеќе од 50 години се занимава со производствените техники на механизми за извлекување на маси со неверојатна ефикасност. Овие механизми се погодни за