Home/Катче за архитекти

Откријте ја моќта на новите PerfectSense медијапани

Без разлика дали сакате да постигнете чувство на елеганција и комфор или впечаток на ексклузивност - PerfectSense плени со своето

Откријте ја моќта на новите PerfectSense медијапани2020-06-18T07:34:57+00:00

Модерно решение за модерен живот

Ви го претставуваме новитетот -PECASA. Овој систем е идеален систем за да го организирате просторот. PECASA се состои од неколку

Модерно решение за модерен живот2019-09-19T07:22:17+00:00

Како лесно да осветлите просторија која нема дневна светлина?

Се почесто изведувачите на ентериери се сретнуваат со  простории кои немаат дневна светлина или истата е минимална. Затоа тимот на

Како лесно да осветлите просторија која нема дневна светлина?2019-04-25T07:23:31+00:00

5 брзи прашања со Златко Лазаревски и Марта Илиевска

1. Накратко за вас? Проектантското биро Формика Плус постои веќе 10 години, но како партнери во создавањето архитектура сме заедно

5 брзи прашања со Златко Лазаревски и Марта Илиевска2019-03-15T15:55:35+00:00

Кога мислам на прекрасен мебел… мислам на мебел изработен со компакт плочи.

Компакт плочите се произведуваат со поврзување на влакнесто јадро со декор фолија импрегнирана со меламинска смола, при висока температура на

Кога мислам на прекрасен мебел… мислам на мебел изработен со компакт плочи.2019-03-15T14:47:14+00:00